Privacy policy

Mes suvokiame ypatingą svarbą, tenkančią Jūsų privačių asmens duomenų apsaugai, todėl renkame ir tvarkome tik tuos Jūsų duomenis, kurie reikalingi vykdant mūsų veiklą ir kurie reikalingi vykdant mūsų veiklą.

Asmens duomenis mes tvarkome teisėtai, skaidriai ir sąžiningai, iš anksto nustatytais tikslais ir tik tokia apimtimi, kuri reikalinga tikslams pasiekti. Tvarkydami asmens duomenis, siekiame, kad jie būtų tikslūs, saugūs, konfidencialūs, tinkamai laikomi ir saugomi.

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis mes laikomės Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų. Jūsų asmens duomenis mes laikomės Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

Kas yra šis dokumentas?

Conducting an employer brand audit will help you identify what your company is currently doing right (and should keep doing) as well as the areas your company can improve on, with actionable insights to better inform your employer brand strategy. Here are 7 things you should include in your employer brand audit:

Kokių principų mes laikomės?

3.1. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis mes:
  • rinksime Jūsų asmens duomenis nustatytais, aiškiai apibrėžtais bei teisėtais tikslais ir toliau netvarkysime su tais tikslais nesuderinamu būdu, išskyrus tiek, kiek tai leidžia teisės aktai;
  • rinksime Jūsų asmens duomenis nustatytais, aiškiai apibrėžtais bei teisėtais tikslais ir toliau netvarkysime su tais tikslais nesuderinamu būdu, išskyrus tiek, kiek tai leidžia teisės aktai;
  • rinksime Jūsų asmens duomenis nustatytais, aiškiai apibrėžtais bei teisėtais tikslais ir toliau netvarkysime su tais tikslais nesuderinamu būdu, išskyrus tiek, kiek tai leidžia teisės aktai;
  • rinksime Jūsų asmens duomenis nustatytais, aiškiai apibrėžtais bei teisėtais tikslais ir toliau netvarkysime su tais tikslais nesuderinamu būdu, išskyrus tiek, kiek tai leidžia teisės aktai;
Slapuko pavadinimas Slapuko paskirtis Sukūrimo momentas Galiojimo laikas Naudojami duomenys
tvs_session_id Naudojamas kaip turinio valdymo sistemos sesijos identifikatorius Įeinant į interneto Svetainę Iki interneto Svetainės lango uždarymo pabaigos Unikalus ID
tvs_session_id Naudojamas kaip turinio valdymo sistemos sesijos identifikatorius Įeinant į interneto Svetainę Iki interneto Svetainės lango uždarymo pabaigos Unikalus ID
tvs_session_id Naudojamas kaip turinio valdymo sistemos sesijos identifikatorius Įeinant į interneto Svetainę Iki interneto Svetainės lango uždarymo pabaigos Unikalus ID

Kas yra šis dokumentas?

1.1. Perskaitę šią privatumo politiką (toliau – Privatumo politika), Jūs sužinosite, kaip ir kokiais tikslais mes tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kur juos gauname, kam teikiame ir kaip saugome bei kokios yra Jūsų, kaip asmens duomenų subjekto, teisės.

1.2. Privatumo politika nustato ir mūsų interneto svetainės www.inkagency.lt (toliau – Svetainė) bei mūsų paskyrų socialiniuose tinkluose (INK Agency > Facebook, inkagency.lt > Instagram, INK Agency > Linkedin) naudojimosi privatumo sąlygas. Prašome atidžiai perskaityti šią Privatumo politiką, nes kiekvieną kartą lankydamiesi mūsų Svetainėje ir (ar) socialinių tinklų paskyrose Jūs sutinkate su Privatumo politikos sąlygomis. Jei nesutinkate su šiomis sąlygomis, prašome nesilankyti mūsų Svetainėje ir (ar) socialinių tinklų paskyrose.

1.3. Privatumo politika galioja asmenims, apsilankiusiems Svetainėje bei (ar) mūsų socialinių tinklų paskyrose, nepriklausomai nuo to ar Jūs esate mūsų klientas, ar ne, taip pat veiksmams, kuriuos Jūs galite atlikti Svetainėje ir (ar) mūsų socialinių tinklų paskyrose, įskaitant ir naujienlaiškio prenumeratą, užklausų teikimą, komentarų rašymą, ir kt.

1.4. Šioje Privatumo politikoje naudojama sąvoka „asmens duomenys“ – tai bet kokia informacija, pagal kurią galima Jus atpažinti – tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų tapatybę. Asmens duomenimis yra pavardė, vardas, el. pašto adresas, telefono numeris, buvimo vietos duomenys ir interneto identifikatorius, Jums būdingos savybės ir kt.